top of page

VZW Joe English

De VZW Joe English is een vereniging van ouders die zich engageren om het beheer en onderhoud van de lokalen en terreinen op zich te nemen. Hierdoor kan de leiding zich concentreren op het echte scoutswerk: plezante vergaderingen in mekaar boksen, het groeps- en takweekend voorbereiden, kampen plannen, een feestweekend organiseren en nog veel meer om uw kinderen een leuke en leerzame tijd te kunnen bezorgen.

 

Wat doen we?
 

  • De handen uit de mouwen steken zodat de lokalen comfortabel, veilig en duurzaam blijven. Enkele voorbeelden van recente werken: investering in zonnepanelen, vernieuwen verwarming, isoleren en herinrichten van de rechterblok.

  • Klusjes voor onderhoud en beheer. Dit doen we 3 à 4 keer per jaar op onze DOE-dagen (meestal op zaterdag in het weekend vóór een schoolvakantie)

  • Voorbereiding voor verhuren van de lokalen aan andere jeugdgroepen voor hun weekends en kampen in vakantieperiodes (reservatie enkel via het CJT.). Instaan voor het onthaal en afsluiten en de nodige administratie.

  • Organisatie van het jaarlijks spaghettifestijn in april.

Om te blijven verzekeren dat uw kinderen elke zondag opnieuw een dak boven het hoofd hebben, zijn we op zoek naar ouders die de VZW willen versterken.
 

Wat verwachten we?
 

  • Vooral een portie enthousiasme!

  • Je kiest zelf hoeveel keer je komt en hoe lang je blijft

  • Niet zo’n handige Harry? Geen probleem, ieder talent kan bijdragen: poetsen, boodschapjes doen, naar het containerpark gaan, koffie maken, gras maaien, voor de broodjes zorgen, inboedel voor verhuur tellen en klaarzetten, spaghettisaus maken,…. Je kiest voor wat het best bij je past of wat je graag wilt leren.

 

Wil je zelf iets betekenen voor de vereniging waar je kind zijn/haar hartje ophaalt? Ben je bereid om een paar keer per jaar de handen uit de mouwen te steken tijdens een DOEDAG of het jaarlijks spaghettifestijn? Aarzel dan niet om onderstaande vzw leden aan te spreken, ons te contacteren via vzw@joe-english.be of via de leiding.

 

Robby Van Damme, voorzitter 0486 36 42 41

Bert Jonckers, secretaris 0473 50 65 56

Bart Staelens, penningmeester 0479 99 00 06

Mireille Goeminne, Kristof Van Oostende, Bernard Hillaert, David Vermeersch 

bottom of page